Axcelfuture – vigtige bud på fremtidens vækst

Kapitalfonden Axcel har netop startet Axcelfuture. Et nyt forum, der skal samle eksperter fra hele paletten og samlet give bud på, hvordan vi i fremtiden skaber vækst og nye arbejdspladser i Danmark.

Axcel skriver selv:
Et helt nyt initiativ, der har til formål at tilvejebringe mere viden om investeringsklimaet i Danmark og komme med forslag til, hvordan man kan forbedre rammerne for investeringer i Danmark. Siden 2007 er bruttoinvesteringerne i dansk erhvervsliv faldet med næsten 100 mia. kr., eller mere end en fjerdedel, og investeringsniveauet var i 2010 det laveste i mange årtier. Axcelfuture.dk vil undersøge hvorfor og skabe debat om mulighederne for at øge investeringslysten i Danmark, så der skabes flere arbejdspladser. Bag Axcelfuture.dk står en forening stiftet af investeringspartnerne i Axcel, der støtter arbejdet med et større millionbeløb af beskattede midler. Axcelfuture.dk inddrager eksterne parter i bestræbelserne på at fremme debatten om investeringsklimaet i Danmark, og målet er at gøre Danmark til fremtidens investering.

Jeg mener, at dette er et både godt og ekstemt vigtig initiativ, og jeg anbefaler jer alle at gå ind på axcelfuture.dk og tjekker initiativet ud.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i InvesteringsDanmark, Kapitalfonde, Vækst. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s