DVCA: Farvel til iværksætterskatten er en stor sejr for VækstDanmark

Endelig! Iværksætterskatten fjernes med den nye skatteaftale. Læs DVCAs pressemeddelelse:

Det er med stor jubel, at DVCA modtager nyheden om, at den netop indgåede skattereform smider iværksætterskatten på porten. Som navngiver til iværksætterskatten og hovedkritikker af denne voldsomt skadelige skat, er det en stor sejr for VækstDanmark mener DVCA – den danske venture- og kapitalfondsforening.

”Det er en stor dag for iværksættere og investorer i Danmark. Vi har fra start kritiseret iværksætterskatten massivt, og det er derfor også en stor dag for DVCA, at iværksætterskatten nu endelig får dødsstødet” siger Jannick Nytoft, der er adm. direktør i DVCA.

Han mener, at skatteaftalen vil få stor betydning for dansk erhvervsliv i fremtiden.

DVCA roser skatteaftale

”Danske vækst-investeringer er allerede tabt på gulvet på grund af iværksætterskattens ødelæggende effekter, og der skal derfor lyde stor ros til politikerne for, at iværksætterskatten nu er blevet fjernet ved forhandlingsbordet,” siger Jannick Nytoft.

DVCA har siden regeringens skatteudspil håbet på, at en fjernelse af Iværksætterskatten også ville blive en del af det endelige resultat. Med skatteaftalen, der netop er lagt frem, er et farvel til iværksætterskatten nu en realitet.

”Det er fantastisk for VækstDanmark, at der nu kommer bedre rammevilkår for risikovillig kapital og investeringer i fremtidens vækstvirksomheder,” siger Jannick Nytoft.

Farvel betyder flere investeringer

Undersøgelser fra DVCA har tidligere vist, at iværksætterskatten betyder, at Danmark mister iværksætterinvesteringer alene fra Business Angels for mindst 4,4 mia. kr. over en syvårig periode. DVCA er på ingen måde i tvivl om, at en afskaffelse af iværksætterskatten betyder, at der i fremtiden vil ende langt mere risikovillig kapital hos de danske iværksættere og små vækstvirksomheder.

”Med et knockout til iværksætterskatten belønnes de danske vækstiværksættere endelig for deres kæmpe indsats for Danmarks fremtid,” siger Jannick Nytoft.

Læs mere her

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i InvesteringsDanmark, Iværksætterskat, Politik, Rammevilkår, Skat. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s