Skattekredit bidrager til innovation

Læs mit og DVCA’s formands indlæg i dagens udgave af Børsen:

Debatindlæg af Ole Steen Andersen, formand, DVCA – Den Danske Venture- og Kapitalfondsforening og Jannick Nytoft, adm. direktør, DVCA

Danmark skal investere i innovative virksomheder, hvis vi skal skabe vækst i fremtiden.Det er et af budskaberne i Leif Nielsens indlæg i mandagens udgave af Børsen, hvor Leif Nielsen kalder på ekstra fradrag for innovation. At vi skal skabe gunstige vilkår for innovative iværksættere, kunne vi ikke være mere enige i. Leif Nielsen blander dog tingene en smule sammen, da vi faktisk allerede i Danmark har fået bedre vilkår for innovative virksomheder.
DVCA, der repræsenterer de danske investorer, var blandt kræfterne bag, at de danske politikere i slutningen af 2011 vedtog loven om skattekreditter. Først lød beløbet på 5 mio. kr. – et beløb, der med Vækstplan DK blev forhøjet til 25 mio. kr.

Skattekreditter fungerer således, at virksomheder kan modtage 25 pct. (svarende til selskabsskatten) retur fra staten af de første 25 mio. kr. i deres årlige underskud. Forudsat, at underskuddet stammer fra udgifter, der er relateret til forskning eller udvikling.

Læs hele indlægget

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i InvesteringsDanmark, Politik, Rammevilkår, Vækst. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s